April 2016  - Verdensteateret

Yeah, yeah , yeah! Fra de britiske øyer har det i tiår etter tiår strømmet klassisk popmusikk. Og nettopp britiske pop-perler er tema når vi i Sandefjord Bladede Kor har vårkonsert i Verdensteateret søndag 3. april.

Som konsertnavnet «Let us entertain you» la opp til, ble det en konsert med sabla bra underholdningsverdi. Tilbakemeldingene fra publikum tyder på at de satte stor pris på konserene.

Under ledelse av vår dyktige dirigent Kristin Ellefsen fikk vi musikalsk hjelp av de eminente musikerne Gunnar J. Hansen (kapellmester, keyboards), Helge Christensen (perkusjon), Leiv Inge Kvilhaug (gitar) og Sverre Dæhli (bass).

Vi var også så heldige å ha med oss Jørgen Dahl Moe (19) fra Andebu som solist. Siden han vant MGP Junior i 2009, har han videreutviklet seg til et formidabelt sangtalent. Jørgen har gått på musikklinja på SVGS, og er nå elev på «singer-songwriter»-linja på Seljord Folkehøgskole. Han er også vokalist i countryrockbandet Head over Heels, og satser for fullt på musikken framover.

Sandefjord Blad skrev allerede 4. april: