Desember 2015 - Sandefjord Kirke

A wish come true

When a star is born, they possess a gift or two. One of them is this: They have the power to make a wish come true.

Slik heter det i den kjente og kjære “When you wish upon a Star”, og tekstlinjene passet på mange måter til julekonserten vi i Sandefjord Blandede Kor hadde i Sandefjord kirke lørdag 5. desember klokka 17.00.

For det første håpet vi at det skulle bli virkelighet av ønsket om å servere en konsert full av god julestemning og fine musikalske gaver. For det andre var ønsket vårt om flotte sanggjester allerede oppfylt, da vi hadde med oss Vesterøya barnegospel og tenor Lars Hansen. Og for det tredje hadde nettopp Lars Hansen fått oppfylt et ønske og en drøm, i og med at han kom helt til finalen i «Norske Talenter» på TV2. Det var en stor ære og glede for oss i Sandefjord Blandede Kor å ha med Lars som gjestesolist på denne julekonserten!

Vi hadde også med oss et dyktig orkester, bestående av Gunnar J. Hansen (kapellmester, piano), Leiv Inge Kvilhaug (gitar), Sverre Dæhli (bass) og Åge Thorvaldsen (perkusjon).

Vår dirigent Kristin Ellefsen sørget selvsagt for at vi ytte vårt beste, i en konsert som inneholdt et bredt spekter av julerelaterte sanger - både de kjente og litt mer ukjente (men like flotte!), rolige og swingende, gamle og nye.


Sandefjords Blad 7. desember: