Tirsdag 28. mai 2019 klokka 19.00 - Midtåsen Skulptupark

Også i 2019 vil vi holde en veldedighetskonsert (*) i Skulpturparken på Midtåsen. Dette blir på tampen av første “korhalvår”, og like før koret reiser til Krakow i Polen for å holde konserter der.

Dette har blitt en årlig tradisjon for Sandefjord Blandede Kor - og vi rett og slett elsker å opptre i dette spennende konsertlokalet. Med kvitrende sangfugler både ute og inne, fantastisk utsikt over fjorden, og med grønt-i-grønt over alt rundt oss, så er det magisk å synge der.

Vi inviterer altså til en gratiskonsert, der publikum i stedet oppfordres til å gi en liten gave til et godt formål. Konserten blir derfor en ny happening med ekstra mening både for dere som hører på og for oss i koret. Kormedlemmer vil bake kaker og koke kaffe til vårt publikum, som på denne konserten vil sitte helt inntil koret. Dette skaper en veldig intim og god atmosfære.

(*) Korets medlemmer vil i løpet av vinteren bestemme hvilket gode formål som skal tilgodeses i år, og dette blir behørig annonsert både her og på vår Facebook-side i god tid før konserten.

Dette bildet er fra konserten vår samme sted i 2016