Onsdag 8. november klokka 19.00 i Sandar kirke 

Denne onsdagen var Maria Arredondo og Torstein Sødal i Sandar kirke i Sandefjord. Der holdt de to fantastiske sangerne konsert i samarbeid med Sandefjord Blandede Kor. Konserten inngår i en omfattende turne som Arredondo/Sødal gjennomfører i hele Sør-Norge fra 4. september til 12. november, og i denne perioden har de nesten 40 konserter. De ble akkompagnert av Eirik Berge på flygel, og det var en fryd å høre ham traktere tangentene. 

Sandar Kirke - konsert 2017-11-08.jpg

Koret fremførte 3 "egne" sanger under ledelse av dirigent Kristin Ellefsen, akkompagnert av Gunnar J. Hansen på flygel:

  • Over the Rainbow
  • Isn´t she lovely
  • Fields of Gold

Koret deltok også på 3 sanger sammen med Arredondo/Sødal:

  • Gospelmedley
  • You´ll never walk alone
  • Vi lever

Det er allerede gått 15 år siden Maria Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Maria Arredondo har mange hits på samvittigheten. I tillegg er hunkritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo, og for utallige opptredener i inn- og utland. I den senere tid har hun samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt».
En 2 plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.

Deres varierte repertoar bl.a inneholde innslag fra Sound of music, gospel, viser, men også  noen sanger med religiøst innhold.
Sandefjord Blandede Kor deltar på 3 sanger sammen med Arredondo/Sødal, og synger dessuten 3 rene kor-sanger. 

Skjermbilde 2017-08-28 kl. 13.19.25.png