Tirsdag 28. mai 2019 klokka 19.00 - Midtåsen Skulpturpark

Også i 2019 holdt vi veldedighetskonsert i skulpturparken på Midtåsen, på tampen av første “korhalvår”, og bare 9 dager før koret reiser til Krakow i Polen for å holde konserter der.

Konserten inne i Skulpturparken har blitt en årlig tradisjon for Sandefjord Blandede Kor - og i år sang vi for 8. gang. Vi rett og slett elsker å opptre i dette spennende konsertlokalet, men den helt unike akustikken. Med kvitrende sangfugler både ute og inne, fantastisk utsikt over fjorden, og med grønt-i-grønt over alt rundt oss, så ble det på nytt helt magisk å synge der.

Vi inviterte altså til gratiskonsert, der publikum i stedet ble oppfordret til å gi en liten gave til et godt formål. Konserten ble en ny happening - med ekstra mening både for dere som hørte på, og for oss i koret. Kormedlemmer hadde bakt kaker og tatt med kaffe til vårt publikum, som på denne konserten satt helt inntil koret. Dette ga en veldig intim og god atmosfære !!

Korets medlemmer har bestemt at “Voksne for Barn” er årets gode formål. Gi gjerne ditt bidrag via Vipps til 139383

Midtåsen 2019.JPG
Dette bildet er fra konserten vår samme sted i 2016